Πράσινη Ασπίδα ένα, κόμματα και τα λοιπά άλλο

Πράσινη Ασπίδα ένα, κόμματα και τα λοιπά άλλο

Του Κυριάκου Ανδρέου (πρόεδρος Πράσινης Ασπίδας)
Σε μια εποχή όπου όλα έχουν την τιμή τους, όπου όλα οδηγούν κάποια στιγμή σε ανταλλάγματα η Πράσινη Ασπίδα δεν έχει κουραστεί να αγωνίζεται ανεξάρτητα, ακομμάτιστα και αχρωμάτιστα για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον. Η συμπόρευση με την εξουσία έχει να δώσει σε όσους δεν ντρέπονται να λάβουν. Ωστόσο για όσους έχουν δουλέψει με αυταπάρνηση, με ανιδιοτέλεια, με αγάπη και μεράκι για ένα σκοπό γνωρίζουν καλά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο από την καθαρή συνείδηση. Από το κούτελο ψηλά όπου και να βρεθείς, από την καθαρή καρδιά και τσέπη.
Γεννηθήκαμε από το τίποτα και κάθε χρόνο δυναμώνουμε.
Βραβευτήκαμε από το κράτος και από τον πρώτο πολίτη του τότε, τον αείμνηστο Γλαύκο Κληρίδη. Έχουμε επαφές και αναπτύσσουμε δραστηριότητες και με τον νυν Πρόεδρο και με προηγούμενους, με κόμματα ως επίσης και με άλλα οργανωμένα σύνολα και φορείς για κοινωφελείς και περιβαλλοντικούς σκοπούς παραμένοντας πάντα αδέσμευτοι. Χωρίς την παραμικρή σχέση με το κόμμα των Οικολόγων. Είναι με αυτά τα δεδομένα που το παγκύπριο ανεξάρτητο Κίνημά μας Πράσινη Ασπίδα ζητά από τα μέλη και φίλους της, νηφάλια και μακριά από μικροκομματικά συμφέροντα να ζυγίζουν κάθε φορά τα δεδομένα και να υποστηρίζουν το δίκαιο και το ηθικό.
Θέλουμε μία αμερόληπτη ανεξάρτητη οικολογική φωνή στην Κύπρο που να λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Ποιος από αυτούς που μας γυροφέρνουν μπορεί να διεκδικήσει καλύτερα το μέλλον μας; Ποιος έχει τα εχέγγυα να ελίσσεται, να διαπραγματεύεται, να προπορεύεται, να καινοτομεί; Να τρέφει την ίδια ώρα σεβασμό για τη διαφορετική άποψη και να έχει τις απαιτούμενες ευαισθησίες για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον; Η απάντηση για τον καθένα υπάρχει. Καιρός να διαχωριστούν τα ξερά από τα χλωρά. Καιρός να πάρουμε το μελλον στα χέρια μας, βγάζοντάς το από τις τσέπες των λίγων.
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, κείμενο που λέει "GREEN PRESS CYPRUS NEWS"
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!

Σχόλιο
Κοινοποίηση

Share this post