ΓΙΑ 22Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΤΥΣΑΜΕ ΤΗ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ!

ΓΙΑ 22Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΤΥΣΑΜΕ ΤΗ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ!

Για άλλη μια φορά κάναμε τα λόγια πράξη! Δώσαμε δύο χιλιαδες; δενδρύλλια και ρούχινες τσάντες, βραβεία, παραμύθια, παιχνίδια, γλυκά , κέφι και χαρά σε μικρούς και μεγάλους στέλνοντας μηνύματα αγάπης για τον άνθρωπο , την κοινωνία και το περιβάλλον!

24 Δεκεμβρίου 2022 και η λεωφόρος Μακαρίου στη Λευκωσία πλημμύρισε ζεστασιά και χρώμα. Πράσινο χρώμα από τα 2000 δενδρύλλια που παρατάχθηκαν στο πεζοδρόμιο με σκοπό να δωθούν σε μικρούς και μεγάλους. Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική. Τα παιδιά έστειλαν τα δικά τους μηνύματα μέσα από υπέροχα τραγούδια που έγραψαν οι ίδιοι σε συνεργασία με τους δασκάλους τους. “Υπάρχει ελπίδα, ας κάνουμε ένα βήμα να σώσουμε τη γη” τραγούδησαν παιδιά των σχολείων μας .

Συγκινητικές οι δηλώσεις των πολιτικών μας μέσα από τις οποίες φαίνεται η εκτίμηση που χαίρει το έργο που επιτελείται από την Πράσινη Ασπίδα. Όπως είπε ο υποψήφιος για την προεδρία της δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης: ” Kαθοριστικός ο  ρόλος της Πράσινης Ασπίδας στο να πετύχουμε τους στόχους που εμείς έχουμε θέσει”. Συγχαρητήρια και στήριξη στο έργο της Πράσινης Ασπίδας εξέφρασαν και ο υποψήφιος για την Προεδρία Αχιλλέας Δημητριάδης και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος καθώς και ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας κύριος Κόκκινος κάτω από την αιγίδα του οποίου ήταν και η εκδήλωση.

Ενα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια, μικρούς και μεγάλους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος! Δίνουμε υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με ανιδιοτέλεια,σεμνότητα και αγάπη, εώς ώτου πρασινίσει ξανά κάθε γωνιά του τόπου μας!Χρόνια πολλά,πλημμυρισμένα από υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο!

Share this post