Συνδρομή – Μαζί Μπορούμε

logo-001

Συνδρομή – Μαζί Μπορούμε

MAZI ΜΠΟΡΟΥΜΕ

logo-001
Αγαπητοί αναγνώστες, με ιδιαίτερη χαρά σας γνωστοποιούμε ότι μπορείτε να γίνετε συνδρομητές στην εφημερίδα μας ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ και να την παραλαμβάνετε στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Το ειδικό συνδρομητικό πακέτο κοστίζει €50 για ένα ολόκληρο χρόνο (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε αυτό το κουπόνι, να το στείλετε στα γραφεία μας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.
Κατεβάστε το αρχείο WORDκαι εκτυπώστε το, συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής και ταχυδρομήστε τη στην αναφερόμενη διεύθυνση: Λεωφόρος Mακαρίου, 52A, Λευκωσία, Τ.T. 1075
Δελτίο Εγγραφής Συνδρομητή

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ.rtf


Εφημερίδα στο σπίτι σας αγαπητοί αναγνώστες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωστοποιούμε ότι μπορείτε να εγγραφείτε συνδρομητές στην εφημερίδα μας ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ και να την παραλαμβάνετε στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Το ειδικό συνδρομητικό πακέτο κοστίζει €50 για ολόκληρο χρόνο, συμπεριλαμβανομένου τα έξοδα αποστολής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε αυτό το κουπόνι και να το στείλετε στα γραφεία μας (fax: 22519554) και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας ή να πληρώσετε την συνδρομή μέσω της JCC.

Πληρωμή Εισφοράς Συνδρομής: https://www.jccsmart.com/Outlet/Details/14079016

jccsmart

Share this post