ΗΜΕΡΙΔΑ: ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ

ΗΜΕΡΙΔΑ: ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ

Σε μια εποχή που οι κλιματικές αλλαγές απειλούν τον πλανήτη μας  όσο ποτέ άλλοτε, η Πράσινη Ασπίδα σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό συνέδριο το Σάββατο 14/10/23 στην αίθουσα του Κοινοτικού συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας με στόχο την ενημέρωση για ανάληψη δράσης. Είσοδος ελεύθερη. Ενδιαφέρει όλους.  Οργανωμένες ομάδες που ασχολούνται με περιβλλοντικά θέματα, κοινοτικά συμβούλια, σχολεία,συνδέσμους, αγρότες,αλλά και τον κάθε απλό πολίτη που θέλει να μάθει περισσότερα για το πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει τη βιοποικιλότητα με συνέπειες στη ζωή μας.
θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες. Μετά την ημερίδα θα ακολουθήσει δεντροφύτευση 300 δέντρων στην κοινότητα Αγίας Βαρβάρας.

Εγγραφή συνέδρων και καφές στις 9:30π.μ. Οι εργασίες της ημερίδας θα ξεκινήσουν στις 10:00π.μ και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 12:30  ενώ θα ακολουθήσει δεντροφύτευση. θα προσφερθεί καφές και σνακ. Για καλύτερο προγραμματισμό και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα συμμετοχής ή στο τηλέφωνο 22454828.

Δήλωση Συμμετοχής Εδώ!

Share this post