Μοιράσαμε και φέτος δενδρύλλια στην Μακαρίου!

Μοιράσαμε και φέτος δενδρύλλια στην Μακαρίου!

Ρόδια σε όλους από τον Πράσινο Άγιο Βασίλη

Την ετήσια εκδήλωση της, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 24 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία, και κατά την οποία μοιράζονται δενδρύλλια στους περαστικούς, διοργάνωσε και φέτος η περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινη Ασπίδα».

Στη φετινή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, παρευρέθηκε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης.

Για ακόμη μια χρονιά οι περαστικοί από τη «Λεωφόρο Χριστουγέννων» στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για περιβαλλοντικά θέματα στο «πράσινο» περίπτερο της Πράσινης Ασπίδας και να πάρουν δωρεάν δενδρύλλια τα οποία μοίρασαν μέλη και φίλοι της οργάνωσης.

diloseis-koygiali

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης είπε ότι μέσω της εκδήλωσης καταβάλλεται κάθε χρόνο προσπάθεια για να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για τα θέματα του περιβάλλοντος.

Ο κ. Κουγιάλης συνεχάρη την Πράσινη Ασπίδα για την εκδήλωση και διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Γεωργίας θα στηρίζει με κάθε τρόπο και κάθε μέσο τέτοιου είδους εκδηλώσεις όπως επίσης και την Πράσινη Ασπίδα για τις εξαιρετικές της πρωτοβουλίες. Ευχήθηκε τέλος σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και χρόνια πολλά.

Ένας Πράσινος Άγιος Βασίλης μοίρασε ρόδια

Τη φετεινή έκπληξη στην καθιερωμένη εκδήλωση έκανε ο πράσινος Άγιος Βασίλης, που με κουδούνι και σάκο δώρων μοίραζε στη λεωφόρο Μακαρίου σε όλο τον κόσμο ρόδια για καλή τύχη.Â Ο δε Υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης έσπασε το ρόδι για καλή τύχη και ευημερία για όλο το χρόνο.

spasimo-rodiou

Ο Υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης έσπασε το ρόδι για καλή τύχη και ευημερία για όλο το χρόνο.

 

Κυριάκος Αντρέου: «Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας»

«Σκοπός ήταν να βρεθούμε όλοι μαζί, να πάρουμε και να δώσουμε όμορφα μηνύματα στήριξης και ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον το οποίο είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να το αγαπάμε, να το σεβόμαστε και να το προστατεύουμε από αλόγιστες συμπεριφορές που το καταστρέφουν και το μολύνουν», δήλωσε ο Πρόεδρος της Πράσινης Ασπίδας Κυριάκος Ανδρέου. «Ευχή μας, όλοι οι συμπολίτες μας το 2016 να ανακάμψουν από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, να μηδενιστούν οι ουρές στα κοινωνικά παντοπωλεία και να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη τους», πρόσθεσε.

kosmos1

kosmos2

Share this post