Η Demstar πρωτοπορεί με σχέδιο πληροφορικής All_In!

all_inn

Η Demstar πρωτοπορεί με σχέδιο πληροφορικής All_In!

all_inn

Η Demstar Information Group σε συνεργασία με την HP και την Microsoft έχουν δημιουργήσει το επιχειρηματικό σχέδιο συστημάτων πληροφορικής All_In! Το σχέδιο, σύμφωνα με ανακοίνωση, προσφέρει ολοκληρωμένη υποδομή δικτύου με περιεκτική ασφάλεια και υποστήριξη για 5 χρόνια χωρίς οποιανδήποτε αρχική επένδυση ή προκαταβολή.

«Το σχέδιο ανταποκρίνεται στις σημερινές προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες της αγοράς δίδοντας την ευχέρεια σε επιχειρήσεις να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη λύση ΙΤ Συστημάτων Τεχνολογικής Αιχμής που θα προσφέρει σταθερότητα, ευελιξία και ασφάλεια στις λειτουργίες και δεδομένα της επιχείρησης τους».

Με το Σχέδιο All_In! ο πελάτης ουσιαστικά απαλλάσσεται από την ανησυχία και πίεση της υποδομής τεχνολογίας της εταιρείας του ως αποτέλεσμα της ανάθεσης (outsourcing) στον εξωτερικό συνεργάτη Demstar της ολικής διαχείρισης  της υποδομής συστημάτων πληροφορικής εξασφαλίζοντας μέγιστη διαθεσιμότητα και ποιότητα υποστήριξης.

Η πρόταση συμπεριλαμβάνει περιεκτική εγγύηση του εξοπλισμού για 5 χρόνια αλλά και  λειτουργική υποστήριξη από τους τεχνικούς συμβούλους της Demstar που διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και την υψηλότερη κατάρτιση τόσο σε επίπεδο HP όσο και σε Microsoft. Η προσφορά περιλαμβάνει €0 προκαταβολή και €0 αρχική επένδυση με €790 μηνιαίως για 5 χρόνια με σχέδιο χρηματοδότησης της Τράπεζα Κύπρου.

Το Σχέδιο All_In! συμπεριλαμβάνει τα ακόλουθα:

Υποδομή:

-Ολοκληρωμένη λύση ΙΤ Συστημάτων Τεχνολογικής Αιχμής (StateoftheArt) που θα προσφέρουν σταθερότητα, ευελιξία και ασφάλεια στις λειτουργίες πληροφορικής της επιχείρησης σας.

-2 Servers σε παράλληλη λειτουργία  (high availability) που προσφέρουν συνεχή και  αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων πληροφορικής της επιχείρησης σας. Εάν ο ένας έχει πρόβλημα, τότε ο άλλος αναλαμβάνει!

-Σύστημα αποθήκευσης (storage) και φύλαξης των δεδομένων (backup) για μέγιστη διαθεσιμότητα και ασφάλεια των δεδομένων σας.

-UPS για προστασία από διακοπές ή αυξομειώσεις ηλεκτρισμού.

-Λειτουργικό Microsoft HyperV για περιβάλλον με αρχιτεκτονική με τεχνολογία Virtualization για δημιουργία επιπρόσθετων servers χωρίς την αγορά νέου εξοπλισμού!

Εγγύηση-Ασφάλεια:

Όλος ο εξοπλισμός έρχεται με περιεκτική εγγύηση 5 χρόνων! Αυτό σημαίνει ότι η υποδομή – από την μικρότερη βίδα μέχρι και το σύνολο του εξοπλισμού – καλύπτεται με επί τόπου επιδιόρθωση ή αντικατάσταση σε περίπτωση προβλήματος! Και αυτό για 5 χρόνια!

Υποστήριξη:

Το σχέδιο All_In! Συμπεριλαμβάνει 5 χρόνια λειτουργική υποστήριξη από τους τεχνικούς συμβούλους της Demstar που διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και την υψηλότερη κατάρτιση τόσο σε επίπεδο HP όσο και σε Microsoft. H Demstar είναι ο μεγαλύτερος συνεργάτης και των δυο πολυεθνικών στην Κύπρο, με πιστοποίηση GoldPartner.

Κόστος – Επένδυση:

Το σχέδιο προσφέρεται με €790 μηνιαίως για 5 χρόνια με σχέδιο χρηματοδότησης που έχει συμφωνηθεί με την Τράπεζα Κύπρου με πολύ χαμηλό επιτόκιο. Ως αποτέλεσμα ο πελάτης θα έχει €0 προκαταβολή και €0 αρχική επένδυση πετυχαίνοντας έτσι να διατηρήσει την ρευστότητα του για τις δικές του λειτουργικές ανάγκες και παράλληλα εξασφαλίζοντας μια fixed μηνιαία προβλεπόμενη δόση.  

Share this post