Συνάντηση με τον Προέδρου Αναστασιάδη σε θερμό κλίμα

proedriko-prasini-aspida

Συνάντηση με τον Προέδρου Αναστασιάδη σε θερμό κλίμα

proedriko-prasini-aspida

Συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη είχαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του περιβαλλοντικού κινήματος ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ. Το απόγευμα της Δευτέρας 2 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχτηκε στο γραφείο του τα μέλη για να συζητήσει μαζί τους θέματα που αφορούν το περιβάλλον και την κοινωνία ευρύτερα.

Κατά τη συνάντηση, που διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο κ. Αναστασιάδης άκουσε με ενδιαφέρον τις ανησυχίες του Κινήματος γύρω από περιβαλλοντικά ζητήματα του τόπου και συζήτησε μαζί τους τρόπους αντιμετώπισής τους. Παράλληλα ενημέρωσε την Κεντρική Επιτροπή για περιβαλλοντικά έργα τα οποία δύναται να τροχοδρομήσει η Κυβέρνηση. Ειδικότερα, η ατζέντα περιλάμβανε θέματα όπως η διαχείριση των σκυβάλων και το καθεστώς των ΟΕΔΑ, οι πράσινες επενδύσεις από το εξωτερικό, η ανάγκη νέων δεντροφυτεύσεων στο καμένο δάσος του Σαϊτά, το σανατόριο Κυπερούντας, η δημιουργία πάρκων, τα πράσινα επαγγέλματα κ.α.

«Συναντήσεις όπως η σημερινή έχουν ξεχωριστό σκοπό, αφού δίνεται στο Κίνημά μας η δυνατότητα να εκθέσουμε τις αγωνίες των πολιτών ενώπιον του Προέδρου. Η σημερινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια της συνέπειας της Πράσινης Ασπίδας απέναντι στους πολίτες και αποτελεί μοναδική ευκαιρία για δράση στα περιβαλλοντικά θέματα και ανάδειξη της ανάγκης για προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της ενημέρωσης του Ανώτατου Αξιωματούχου του Κράτους», δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Κυριάκος Ανδρέου.



proedriko1proedriko-2

proedriko3proedriko4

Share this post