“Ντύσαμε” και φέτος τη Μακαρίου στα πράσινα! – Με επιτυχία η εκδήλωση της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ

“Ντύσαμε” και φέτος τη Μακαρίου στα πράσινα! – Με επιτυχία η εκδήλωση της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ

Την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της στη Λεωφόρο Χριστουγέννων στη Λευκωσία πραγματοποίσε και φέτος η οικολογική οργάνωση Πράσινη Ασπίδα, μοιράζοντας δωρεάν δενδρύλια.

Για ακόμη μια χρονιά οι περαστικοί από τη «Λεωφόρο Χριστουγέννων» στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για περιβαλλοντικά θέματα στο «πράσινο» περίπτερο της Πράσινης Ασπίδας και να πάρουν οικολογικά δώρα τα οποία μοίρασαν μέλη και φίλοι της οργάνωσης.

Στην εκδήλωση η οποία τελίστηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας συμμετείχαν και φέτος ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, εκπρόσωποι των υπόλοιπων κομμάτων, καθώς και μέλη – φίλοι της οργάνωσης.

 

Νίκος Κουγιάλης: «Συγχαρητήρια για την προσφορά σας στην προστασία του περιβάλλοντος»

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος συνεχάρη την Πράσινη Ασπίδα για την εκδήλωση όσο και για την προσφορά της στην προστασία του περιβάλλοντος.«Το περιβάλλον είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα που μας αφορά όλους και ως εκ τούτου πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να συνασπιστούμε για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, να μετριάσουμε τις επιπτώσεις των κλιματικών αλλαγών και ταυτόχρονα να προστατεύσουμε αποτελεσματικά το περιβάλλον» είπε ο Νίκος Κουγιάλης.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης είπε ότι για ακόμη μια χρονιά το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στηρίζει την προσπάθεια της Πράσινης Ασπίδας που συμβάλλει στην ανάπτυξη του πρασίνου. «Στέλνουμε μηνύματα οικολογικά, μηνύματα ελπίδας για την πατρίδα μας, το λαό μας και όλο τον κόσμο» δήλωσε.

 

Κυριάκος Αντρέου: «Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας»

«Σκοπός ήταν να βρεθούμε όλοι μαζί, να πάρουμε και να δώσουμε όμορφα μηνύματα στήριξης και ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον το οποίο είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να το αγαπάμε, να το σεβόμαστε και να το προστατεύουμε από αλόγιστες συμπεριφορές που το καταστρέφουν και το μολύνουν», δήλωσε ο Πρόεδρος της Πράσινης Ασπίδας Κυριάκος Ανδρέου. «Ευχή μας, όλοι οι συμπολίτες μας το 2017 να ανακάμψουν από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη τους μέσα σε μια ειρηνική και επανενωμένη πλέον Κύπρο», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Αντιπρόεδρος της Πράσινης Ασπίδας Μαρία Τσιούτουρα είπε ότι κάθε χρόνο η οργάνωση μοιράζει δωρεάν δενδρύλια τα οποία προσφέρει το Υπουργείο Γεωργίας.Όπως εξήγησε φέτος θα μοιραστούν περίπου 2.000 δενδρύλια.

Share this post