Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ για τα παιδια

DSC05402

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ για τα παιδια

DSC05402
Το ανθρώπινο πρόσωπο της κυπριακής κοινωνίας

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ για τα παιδια

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου η εκδήλωση της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ «Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς σε ιδρύματα που ασχολούνται με παιδιά», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την καταπολέμηση της φτώχειας. Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ πολλοί συμπολίτες μας κατέφθαναν έξω από τα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης και προσέφεραν απλόχερα είδη ρουχισμού, σχολικά, τρόφιμα μακράς διάρκειας και μικροέπιπλα για παιδιά σε ιδρύματα. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το ΡΙΚ και ο Sportsfm.

 
Η υπεύθυνη εκδηλώσεων της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ, Φιόνα Σφουντούρη, δήλωσε ότι διοργανώθηκε πολύ πετυχημένα μια εκδήλωση ημέρας αγάπης και προσφοράς προς εφτά ιδρύματα της Κύπρου που ασχολούνται με παιδιά: το Ένα όνειρο μια ευχή, την Ελπίδα, τον Όμιλο φίλων Κωφών, την Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων, το Σύνδεσμο γονέων και φίλων καρδιοπαθών παιδιών, την Ελπίδα ζωής και την Ανεμόνη. «Σήμερα συγκεντώσαμε ξηρές τροφές, έπιπλα, ρούχα, σχολικά είδη, παπούτσια και άλλα πολλά για τις ανάγκες των ιδρυμάτων», σημείωσε η κ. Σφουντούρη. «Επίσης μέσω των εισφορών από τα μἐλη και τους φίλους της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ έχουμε συγκεντρώσει ένα σεβαστό ποσό, προκειμένου να βοηθήσουμε αυτά τα ιδρύματα που σε τέτοιους καιρούς μάς έχουνε τόσο πολύ ανάγκη, ενώ τα καταγεγραμμένα άτομα τα οποία πέρασαν και μας άφησαν αντικείμενα ξεπεράσαν τα 500», πρόσθεσε.
 
Καταλήγοντας, η υπεύθυνη της εκδήλωσης τόνισε ότι «η Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς σε ιδρύματα που ασχολούνται με παιδιά στέφθηκε με επιτυχία και νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά γιατί είδαμε το ανθρώπινο πρόσωπο της κυπριακής κοινωνίας». 
 
DSC05411
DSC05410

Share this post