Κρατάμε ζωντανή τη φλόγα της αγάπης

Κρατάμε ζωντανή τη φλόγα της αγάπης

Η Πράσινη Ασπίδα κράτησε ζωντανή τη Μακαρίου- κρατά ζωντανή τη φλόγα της αγάπης

Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην εκδήλωσή μας στη Λεωφόρο Μακαρίου, παραμονή Χριστουγέννων. Η Πράσινη Ασπίδα πιστή στην παράδοσή της φρόντισε να σκορπίσει λίγο από το πνεύμα των Χριστουγέννων στη Λεωφόρο Μακαρίου. Δώσαμε δωρεάν δύο χιλιάδες δενδρύλλια για να φυτευτούν με αγάπη. Να τύχουν φροντίδας και στοργής για ένα καλύτερο αύριο.
Να είστε καλά. Καλή χρονιά με σεβασμό στον Άνθρωπο και το Περιβάλλον.
Θα είμαστε παρόντες, με τη δική σας στήριξη, μακριά από μικροπολιτικά και κομματικά συμφέροντα. Μας ενώνει η αγάπη! Και με αυτή θα πορευτούμε.

Φίλοι παλιοί αλλά και νέοι μας επισκέφτηκαν, μίλησαν μαζί μας ακούσαμε τις ανησυχίες τους και αυτοί τις δικές μας. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης είπε ότι μέσω της εκδήλωσης καταβάλλεται κάθε χρόνο  προσπάθεια για να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για τα θέματα του περιβάλλοντος.

«Πραγματικά το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας και έχουμε όλοι υποχρέωση να το προστατεύσουμε» τόνισε ο Υπουργός Γεωργίας αναφέροντας παράλληλα πως κατανοεί ότι αυτό τον καιρό υπάρχει πίεση για ανάπτυξη και υποδεικνύοντας ωστόσο πως μπορεί μέσα στα πλαίσια τα λογικά να επιτευχθεί και η αειφόρος ανάπτυξη που χρειάζεται ο τόπος αλλά και πράσινες θέσεις εργασίας να δημιουργηθούν έτσι ώστε αυτός ο τόπος να έχει ένα καλύτερο μέλλον και καλύτερες συνθήκες ζωής.

Ο κ. Κουγιάλης συνεχάρη την Πράσινη Ασπίδα για την εκδήλωση και διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Γεωργίας θα στηρίζει με κάθε τρόπο και κάθε μέσο τέτοιου είδους εκδηλώσεις όπως επίσης και την Πράσινη Ασπίδα για τις εξαιρετικές της πρωτοβουλίες.

 

Share this post