Στηρίξτε το έργο μας

Είναι η δική σου υποστήριξη η οποία ισχυροποιεί τις προσπάθειές μας για να  στηρίζουμε άνθρωπο και περιβάλλον. Σήμερα σε χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ.

Μπορείτε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την Πράσινη Ασπίδα με τους πιο κάτω τρόπους

1. Εγγραφή Συνδρομητή

Με την εγγραφή σας ως συνδρομητής  λαμβάνετε  και τα 12 τεύχη της εφημερίδας μας στο σπίτι σας. Επίσης λαμβάνετε ενημερωτικά ιμέιλ για όλες τις επικείμενες εκδηλώσεις μας. Η συνδρομή στοιχίζει 50 ευρώ για έναν ολόκληρο χρόνο και περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής. Μπορείτε να εγγραφείτε συνδρομητής συμπληρώνοντας την πιο κάτω ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής

2. Χαρίστε μία συνδρομή δώρο

Έχετε κάποιο φίλο που ξέρετε ότι είναι λάτρης της οικολογίας; Τότε τι πιο ωραίο υπάρχει από το να του κάνετε δώρο μια συνδρομή στην εφημερίδα μας; Μπορείτε να κάνετε δώρο μια συνδρομή συμπληρώνοντας την πιο κάτω ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

Ηλεκτρονική φόρμα συνδρομής δώρου

3. Γίνετε μέλος της Πράσινης Ασπίδας

Με μόνο 10 ευρώ μπορείτε να εγγραφείτε μέλος της οργάνωσής μας. Με την εγγραφή σας ως μέλος θα ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις επικείμενες  εκδηλώσεις μας, θα απολαμβάνετε ειδικές  τιμές και θα μπορείτε αν το επιθυμείτε να λάβετε μέρος σε  διάφορες επιτροπές  για δραστηριοποίηση σε συγκεκριμένους τομείς.

Ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής μέλους

4. Διαφημιστείτε μέσω της ιστοσελίδας ή της εφημερίδας μας

Με ειδικά προνομιακά διαφημιστικά πακέτα μπορείτε τώρα να προωθήσετε την επιχείρηση ή κάποια εκδήλωσή σας σε μια ιστοσελίδα ευρείας επισκεψιμότητας ή στην εφημερίδα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.