Δωράκια αγάπης από την Πράσινη Ασπίδα

dentrofiteusi1

Δωράκια αγάπης από την Πράσινη Ασπίδα

24 Δεκεμβρίου στην Λεωφ. Μακαρίου
Δωράκια αγάπης από την Πράσινη Ασπίδα

dentrofiteusi1Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η «Πράσινη Ασπίδα» στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, θα βρίσκεται στο περίπτερο δωρεάν δενδρύλλια, στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, όπου θα μοιράσει «δώρα» σε μικρούς και μεγάλους… Διαδίδοντας το μήνυμα για ένα οικολογικό περιβάλλον.

Σε μια προσπάθεια να περάσει το μήνυμα αγάπης και προσφοράς, το μήνυμα σεβασμός στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, φίλοι και μέλη της οργάνωσης θα βρίσκονται εκεί για να μοιράσουν στους περαστικούς μικρά δεντράκια, εφημερίδες και άλλα οικολογικά δώρα. Ανάμεσα μας θα είναι επίσημοι προσκεκλημένοι και σημαίνοντες προσωπικότητες του τόπου μας.

Τα δωράκια αγάπης, είναι συμβολικού χαρακτήρα γι’ αυτό άλλωστε θα είναι μικρά δενδρύλλια, για δενδροφύτευση, και ρούχινες τσάντες. Η όλη εκδήλωση είναι κάτω από την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Γεωργίας και Φυσικών Πόρων κ. Σοφοκλή Αλετράρη.

Υποσχόμαστε, λοιπόν, πολλές εκπλήξεις και σίγουρα μια μέρα χαράς με ευχές και πολλή αγάπη. Ελάτε να γνωριστούμε και να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, για να σώσουμε το σκάφος γη που βουλιάζει και να περάσουμε το μήνυμα μια ενιαίας οικολογικής συνείδησης.

Η παρούσα ανακοίνωση ας θεωρηθεί και προσωπική σας πρόσκληση.
Σας περιμένουμε

Ευχαριστίες στον Υπουργό Γεωργίας και Φυσικών Πόρων κ. Σοφοκλή Αλετράρη, στην Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Ελένη Μαύρου, στο Τμήμα Δασών και στην εταιρεία Dixan.

Share this post