Ο »Πατριωτισμός» – η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η Πατρίδα μας – Γράφει ο Παντελής Σοφοκλεόυς

agrotis

Ο »Πατριωτισμός» – η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η Πατρίδα μας – Γράφει ο Παντελής Σοφοκλεόυς

[ΑΠΟΨΗ]

Ο »Πατριωτισμός» – η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η Πατρίδα μας

Οι αγρότες να μην πέσουν στην παγίδα του πατριωτισμού

Γράφει ο Παντελής Σοφοκλεόυς

agrotis

«Σας καλώ όλους, όλους τους πατριώτες, να είστε εκεί», «Η ουσία είναι μία, ότι υπάρχει κατοχή, αλλά εμείς είμαστε υπόχρεοι και είναι πατριωτικό μας καθήκον να διεκδικούμε τη γη μας και να την καλλιεργούμε». Αυτά δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΚΑ Πανίκος Χάμπας (βλ. sigmalive.com, 26-11-2013).

Θα μπορούσε να υπάρξει σχέση μεταξύ τέτοιου είδους πατριωτισμού και της Νέας Τάξης Πραγμάτων;

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας μια μικρή ομάδα ανθρώπων, που την απαρτίζουν κυρίως οι γνωστοί διεθνείς τραπεζίτες, έχει φθάσει πολύ κοντά στο να πετύχει την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Η ιδιαιτερότητα της Κυβέρνησης αυτής είναι ότι θα την αποδεχόμαστε στην πλειοψηφία μας ως μόνη λύση (βλ. αποδοχή στρατιωτικών και οικονομικών επεμβάσεων στην Πατρίδα μας και σε άλλες χώρες).

Ας αναφερθούμε σε πρόσφατες στρατιωτικές συγκρούσεις (συμπτωματικά μέσω εμφυλίων πολέμων) στη Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία, στις οποίες διαλύθηκαν η κρατική τους οντότητα και οικονομία. Σφαγιάστηκαν στρατιώτες, γυναίκες και παιδιά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ως αποτέλεσμα ήταν η εξαθλίωση των πολιτών τους και εν συνεχεία η υποδούλωση- εξάρτηση τους στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Την οποίαν αποδεχθήκαμε όχι μόνο ως τη μοναδική λύση, αλλά πολύ περισσότερο την ευχαριστήσαμε για την άμεση στρατιωτική τους επέμβαση και επιβολή των νόμων της!!!

Επομένως θα ευνοούσε η Παγκόσμια Κυβέρνηση την επιβολή μιας τεχνητής συγκρουσιακής σχέσης μεταξύ διαφορετικών εθνών αλλά κυρίως θρησκειών. Και το καταφέρνει αφού η κύρια πολιτική της φιλοσοφία είναι “διαίρει και βασίλευε“. Γι αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση η μικρή μας διαιρεμένη Πατρίδα, όπου είναι ορατός ο κίνδυνος να οδηγηθεί με αφορμή τέτοιας σύγκρουσης στην υφαρπαγή και διαχείριση του φυσικού μας αερίου και την οριστική οικονομική υποταγή μας.

Καταληκτικά θα ήθελα να παρακαλέσω τους αγρότες μας να μην πέσουν στην παγίδα του “πατριωτισμού“ και να παραμείνουν στις οικογένειες τους στις 07-12-2013. Δεν μας βοήθησε ούτε πρόκειται να μας βοηθήσει ποτέ μια ένταση μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων, μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών. Αλλά πολύ περισσότερο τη διάλυση της Πατρίδας μας και την υποδούλωση πλέον της κυριαρχίας μας, η οποία ήδη άρχισε με την τούρκικη εισβολή και κατοχή, εδραιώνεται με τον τούρκικο εποικισμό και σήμερα με την υποδούλωση μας από την ΤΡΟΙΚΑ.

Υπάρχουν αρκετά σημεία που θα μπορούσαμε να εκφράσουμε την πατριωτική μας προσέγγιση, όπως: να προτιμούμε τo κυπριακό κρασί, ΟΧΙ όμως το κρασί “ανθέα“, το οποίο παράγεται και εφυαλώνεται από πολυεθνική εταιρία για τη ΛΟΕΛ ΛΤΔ και να καταναλώνεται στην κυπριακή αγορά, ούτως ώστε να μη διοχετεύονται τα λεφτά μας στις πολυεθνικές αλλά στους παραγωγούς μας.

 

  • Nα στηρίζουμε τη διαλογή των οικιακών μας αποβλήτων στο σπίτι και ΟΧΙ να εισάγουμε τη τεχνολογία και τεχνογνωσία των πολυεθνικών, ούτως ώστε να μη διοχετεύονται τα λεφτά μας στις πολυεθνικές αλλά να δημιουργούνται θέσεις εργασίας και να ανακυκλώνεται το χρήμα στην εγχώρια αγορά. 
  •  
  • Nα συντηρούμε και να επισκευάζουμε τα μεταχειρισμένα μας αυτοκίνητα και ΟΧΙ να εισάγουμε καινούργια αυτοκίνητα με τάχατες μειωμένες εκπομπές ρύπων, ούτως ώστε να μη διοχετεύονται τα λεφτά μας στις αυτοκινητοβιομηχανίες και μεγαλοεισαγωγείς, αλλά να ανακυκλώνεται το χρήμα στην εγχώρια αγορά. 

Share this post